Плащане и доставка


  

КАК СЕ ДОСТАВЯТ ПОРЪЧАНИТЕ АРТИКУЛИ?

 

Поръчаните артикули ще бъдат доставени до указания от Вас адрес чрез куриерска фирма "Speedy", или офисът на куриера във вашия град след уточняване. Стойностна на транспорта се заплаща от клиента като цената е 5,49 лв. до офис. До всяка точка на страната е 5.99лв.(над 1кг е 6,49лв) Повече подробности за доставката може да видите на страницата на куриера.

https://www.speedy.bg/bg/ Национален телефон на куриера: 1 7001 7001 – за абонати на мобилните оператори според абонаментния план

 

Доставка е между 1-3 работни дни.

ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА ДОСТАВКАТА ДО ВАШЕТО НАСЕЛЕНО МЯСТО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ СЛЕД ПОЗВЪНЯВАНЕ ОТ НАШ СЪТРУДНИК.

 

КОЛКО Е ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА И ОТСТЪПКАТА?

 

 

КАКЪВ Е СРОКА ЗА ОБРАБОТКА НА  ПОРЪЧКИТЕ И ТЯХНОТО ЗАПЛАЩАНЕ?

Поръчките се приемат и по телефона до 16:00 часа и се обработват на следващия работен ден!

Поръчките, които са направени до 16.00 часа най често пристигат между 12.00 и 17.00 часа до два дни след  изпращане. За събота  поръчките по телефона се приемат до  12:00 часа й се обработват в понеделник.Всички заявки от събота и неделя ще бъдат обработени в понеделник.  Доставки не се извършват в неделя и официални празници.

След като при нас постъпи заявка от Вас, ние ще Ви се обадим, за да уточним всички подробности за вашата заявка. Пратката, която Ви изпращаме е с наложен платеж, тоест Вие заплащате стойността на обувките плюс куриерската услуга на куриера. Ние знаем колко е важно за Вас да получите точно това, което очаквате и предварително се консултираме и с продавач-консултантите в нашите магазини дали обувките отговарят на желаният от Вас размер и едва тогава поръчка се изпраща. Това се прави,защото работим не само с български производители, но и с чуждестранни и понякога някой модели вървят с ½ размер нагоре, или надолу.

ПОРЪЧАНИТЕ АРТИКУЛИ СЕ ДОСТАВЯТ ОТ 1 ДО 3 РАБОТНИ ДНИ!

 

КАК ДА ЗАМЕНИМ РАЗМЕРА?

Знаем, че продуктите, които получавате  трябва да отговарят на очакванията ви, затова преди да изпратим обувките ние ги оглеждаме за дефекти и съответствие на номерата.. В случай, че получените обувки все пак не отговарят, може да ги замените с друг размер или друг продукт. Новият размер или продукт ще получите след като предварително се свържете с нас, за да резервирате нужният номер. Разходите по замяна на номер/модел са за сметка на клиента. Ако нямаме наличност да подменим вашият размер, ще ви възстановим сумата на стоката по банков път или чрез куриера.            

 

КАК ДА ВЪРНЕМ ЗАКУПЕНИЯ АРТИКУЛ?

   Връщането трябва да бъде направено в рамките на 14 календарни дни считано от датата на доставката, съгласно условията на чл.55 от ЗЗП (Закон за защита на потребителите). Обърнете внимание, че продуктът може да бъде върнат единственно в оригиналната му опаковка/вид и придружен със сертификат/гаранция, получен заедно с вашата поръчка.

   Ние приемаме само продукти:

     -които никога не са използвани

     -които нямат следи от употреба по ходилото/тока

     -които са неповредени и не са променени по някакъв начин

     -които не са разтягани допълнително за удовлетворяване нуждите на клиента

Моля, не повреждайте оригиналната опаковка.

    Ние сме съгласни да покрием транспортните разходи, само ако:

     -получената стока явно не съответства на заявената в поръчката

     -грешката е настъпила в резултат на наша вина

     -продуктът е бил повреден или някаква част от поръчката липсва.

Във всеки друг случай, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Възстановяването на сумата става по банков път или с наложен платеж по куриер в срок от 7 работни дни от получаването на стоката. 

За връщането до нас използвайте услугите на куриерски фирми Speedy. Като преди това се свържете с нас чрез email: info@magazin-obuvki.com или по тел . 0893 608888, за да потвърдим! На куриера трябва да посочите наложен платеж, които сте заплатили без цената за доставка! Тест ако сте поръчали артикул - пример с цена от 85лв. и сте заплатили обща цена на куриера 90 лв. това значи, че в цената е включена и доставката! За връщане трябва да посочите на куриера цена 85 лв. и да заплатите таксата за връщане!

При връщане на сумата по банков път се приспадат таксите за банковия превод от наложения платеж!

 

За РЕГИСТРАЦИЯ и поръчки вижте страницата "Как да поръчваме" 

 

Онлайн магазин за обувки JACO не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, определени размери и разцветки. Както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида или забавяне на доставката до нас от производителите на съответните стоки.

Затвори